СВЯТО 1 ВЕРЕСНЯ 2018 РОКУ

1 вер. 2018
1 ВЕРЕСНЯ 2018 РОКУ о 8-30 В НВК 27 ВІДБУЛОСЯ СВЯТО "ПЕРШОГО ДЗВОНИКА!!!"

СЬОГОДНІ ДУЖЕ РАДІСНИЙ ДЕНЬ!!! ВІТАЄМО ВАС ІЗ ПОЧАТКОМ 2018/2019 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ!!! ШЛЯХ ДО ЖИТТЄВИХ ВЕРШИН ПОЧИНАЄТЬСЯ САМЕ У ШКОЛІ. У ШКОЛІ МИ ЗНАХОДИМО ВІРНИХ ДРУЗІВ, ВІДКРИВАЄМО У СОБІ ЗДІБНОСТІ, ВИЗНАЧАЄМО ЖИТТЄВІ ОРІЄНТИРИ!!! ВІТАЄМО ВАС!!! БАЖАЄМО ВАМ НЕВИЧЕРПНИХ СИЛ, НАСНАГИ, МІЦНОГО ЗДОРОВ`Я, ЩАСТЯ І МИРНОГО НЕБА!!!