ШАНУЄМО ВЕЛИКОГО КОБЗАРЯ!!!

12 бер. 2018
12 БЕРЕЗНЯ 2018 РОКУ В НВК № 27 ВІДБУЛОСЯ ВШАНУВАННЯ ВЕЛИКОГО КОБЗАРЯ

12 БЕРЕЗНЯ 2018 РОКУ В НВК № 27 ВІДБУЛОСЯ ВШАНУВАННЯ ПАМ`ЯТІ ВЕЛИКОГО КОБЗАРЯ З НАГОДИ 204-Ї РІЧНИЦІ З ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ВЕЛИКОГО СИНА УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ - ВЕЛИКОГО КОБЗАРЯ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА!!! ДЛЯ УЧНІВ 9 - 11 КЛАСІВ ПРОВЕДЕНО ЛІТЕРАТУРНО-МУЗИЧНИЙ ЗАХІД "МИ НАЩАДКИ КОБЗАРЯ". ДО УЧАСТІ БУЛИ ЗАЛУЧЕНІ УЧНІ 9 - 10 КЛАСІВ, ЯКІ РОЗПОВІЛИ ПРО ЗНАЧЕННЯ МОВИ В ЖИТТІ КОЖНОГО З НАС, ПРО БІОГРАФІЮ ПРОРОКА УКРАЇНИ, ПРО ЙОГО ЛІТЕРАТУРНУ ТВОРЧІСТЬ. У ПІДГОТОВЦІ ЦЬОГО ЗАХОДУ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ ВЧИТЕЛЬ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИ ІВАНЬКОВА СВІТЛАНА АНАТОЛІЇВНА ТА ПЕДАГОГ-ОРГАНІЗАТОР І ВЧИТЕЛЬ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА СОЛОНЕНКО ТЕТЯНА ВОЛОДИМИРІВНА. ВЕЛИКА ПОДЯКА ВСІМ УЧАСНИКАМ! ГЛЯДАЧІ ОТРИМАЛИ ВЕЛИКЕ ЕСТЕТИЧНЕ ЗАДОВОЛЕННЯ ТА ВЕЛИКЕ ПІДНЕСЕННЯ!!!