Комунальний заклад освіти "Навчально-виховний комплекс № 27 "школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад (дитячий садок)" Дніпровської міської ради

ВіДКРИЙ ДЛЯ СЕБЕ УКРАЇНУ!!!

18 січ. 2018
ПРО УЧАСТЬ УЧНІВ ШКОЛИ 5 КЛАСУ У ВІДБІРКОВОМУ ТУРІ МІСЬКОГО КОНКУРСУ "ВІДКРИЙ ДЛЯ СЕБЕ УКРАЇНУ"

18 СІЧНЯ 2018 РОКУ В ЦЕНТРІ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ СЕРЕД 14 ШКІЛ РАЙОНУ ВІДБУВСЯ ЩОРІЧНИЙ КОНКУРС "ВІДКРИЙ ДЛЯ СЕБЕ УКРАЇНУ". ЧЕСТЬ ШКОЛИ ЗАХИЩАЛА КОМАНДА УЧНІВ 5 КЛАСУ. ДІТИ МАНДРУВАЛИ ПО РІЗНИМ СТАНЦІЯМ, СКЛАДАЛИ КРОСВОРДИ, ВИРІШУВАЛИ РЕБУСИ ТА ВІДПОВІДАЛИ НА ПИТАННЯ З ІСТОРІЇ НАШОГО РІДНОГО МІСТА. ЗА ПІДСУМКАМИ КОНКУРСУ ВОНИ ОТРИМАЛИ ГРАМОТУ (ЗА КРАЩУ КОМАНДУ ТА ЗГУРТОВАНІСТЬ).