ЯД ВА ШЕМ! ЗНАЄМО! ШАНУЄМО! НЕ ПОВТОРИМО!

23 січ. 2018
27 січня весь світ відзначає Міжнаро́дний де́нь па́м'яті жертв Голокос́ту (офіційними мовами ООН: англ. International Day of Commemoration in memory of the victims of the Holocaust; фр. Journée internationale dédiée à la mémoire des victimes de l’Holocauste; ісп. Día Internacional de Conmemoración anual en memoria de las víctimas del Holocausto; рос. Международный день памяти жертв Холокоста) — пам'ятна дата, запроваджена рішенням Генеральної Асамблеї ООН від 1 листопада 2005 року (Резолюція № 60/7). Відзначається щорічно — 27 січня.

УЧНІ ШКОЛИ ВІДВІДАЛИ МУЗЕЙ "ПАМ`ЯТІ ЄВРЕЙСЬКОГО НАРОДУ ТА ГОЛОКОСТУ В УКРАЇНІ", ЯКИЙ РОЗТАШОВАНИЙ В ЦЕНТРІ "МЕНОРА". ДІТИ ОТРИМАЛИ ВЕЛИКУ КІЛЬКІСТЬ ІНФОРМАЦІЇ ПРО ІСТОРІЮ ЄВРЕЙСЬКОГО НАРОДУ ТА УКРАЇНИ. ЕКСКУРСІЮ ПО МУЗЕЮ ПРОВОДИВ ДУЖЕ ПРОФЕСІЙНИЙ ЕКСКУРСОВОД, ЯКИЙ НАДАВ МОЖЛИВІСТЬ ПОРИНУТИ В ТІ НЕЛЕГКІ ЧАСИ. ВІН ПІДКРЕСЛИВ, ЩО ІСТОРІЯ УКРАЇНИ ТІСНО ПЕРЕПЛЕТЕНА З ІСТОРІЄЮ БАГАТЬОХ НАРОДІВ. ІСТОРІЯ - ЦЕ ВЧИТЕЛЬКА ЖИТТЯ! БЕЗ МИНУЛОГО - НЕМАЄ МАЙБУТНЬОГО!!! МИ ПОВИННІ ЗНАТИ І ПАМ`ЯТАТИ ТРАГІЧНІ УРОКИ МИНУЛОГО ДЛЯ ТОГО, ЩОБ НІКОЛИ НЕ ПОВТОРИТИ ТАКОГО В МАЙБУТНЬОМУ!