КАРНАВАЛЬНА НОВОРІЧНА ХОДА 2017 РОКУ

22 груд. 2017

22 ГРУДНЯ 2017 РОКУ В МІСТІ ВІДБУЛАСЯ КАРНАВАЛЬНА НОВОРІЧНА ХОДА! УЧНІ ШКОЛИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ЯСКРАВОМУ ЗАХОДІ. УЧНІ 8 КЛАСУ НА ЧОЛІ З КЛАСНИМ КЕРІВНИКОМ Л.Б. МИТРОФАНОВОЮ, ІНЖЕНЕРОМ З ОП М.М. ПОТЬОМКІНОЮ, ПСИХОЛОГОМ А.Д. МАКСИМОВОЮ, ВЧИТЕЛЕМ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ О.В. МУРАШКО ПРОЙШЛИ КАРНАВАЛЬНОЮ ХОДОЮ ДО ПАРКУ ГЛОБИ, ДЕ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВІДКРИТТІ ЯЛИНКИ. ДІТИ БУЛИ В КАРНАВАЛЬНИХ КОСТЮМАХ ТА НЕСЛИ ЗІРКИ. НАША ШКОЛА ЗАЙНЯЛА ІІІ МІСЦЕ В КОНКУРСІ РІЗДВЯНИХ ЗІРОК. НАШУ ЗІРКУ ВИГОТОВИЛА ЗАВГОСП ШКОЛИ ОЛЕНА ВІКТОРІВНА ШКАПОВА. ЗАХІД ДУЖЕ ЯСКРАВИЙ, МИ ВСІ СПОДІВАЄМОСЬ ЩО ВІН СТАНЕ ЩОРІЧНИМ!!!