Комунальний заклад освіти "Навчально-виховний комплекс № 27 "школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад (дитячий садок)" Дніпровської міської ради

НОВОРІЧНИЙ КВВ

22 груд. 2017

22 ГРУДНЯ 2017 РОКУ ВІДБУВСЯ ТРАДИЦІЙНИЙ ШКІЛЬНИЙ НОВОРІЧНИЙ КВВ!!! ЗМАГАЛИСЯ КОМАНДИ 10 КЛАСУ (КЛАСНИЙ КЕРІВНИК НАТАЛІЯ ВОЛОДИМИРІВНА ЩЕРБАНЬ), 9 КЛАСУ (КЛАСНИЙ КЕРІВНИК ІВАНЬКОВА СВІТЛАНА АНАТОЛІЇВНА). ДОПОМОГУ В ПІДГОТОВЦІ КОМАНД НАДАВАЛИ ГОЛОВА ПК ШКОЛИ ГОЛОВКО ЛІНА ВІКТОРІВНА, ПЕДАГОГ - ОРГАНІЗАТОР СОЛОНЕНКО ТЕТЯНА ВОЛОДИМИРІВНА. ДІТИ ПРОДЕМОНСТРУВАЛИ ГАРНИЙ НАСТРІЙ, ДОТЕПНІСТЬ, ГУМОР!!!