БАЛ ЛІДЕРІВ 2017 РОКУ

21 груд. 2017

21 ГРУДНЯ 2017 РОКУ В ПАЛАЦІ КУЛЬТУРИ "ЕНЕРГЕТИК" ВІДБУВСЯ ТРАДИЦІЙНИЙ БАЛ ЛІДЕРІВ 2017 РОКУ. НАШУ ШКОЛУ ПРЕЗЕНТУВАЛИ ВІДОМІ І ТАЛАНОВИТІ ОСОБИСТОСТІ, УЧНІ 10 КЛАСУ ЩЕРБАНЬ АЛІНА, ВІНОКУРОВ ІЛЛЯ, ВАКУЛОВА ДАРЬЯ; УЧНІ 9 КЛАСУ ШИЛО ВІКТОРІЯ, ТІХОМІРОВ ІЛЛЯ. В РАЙОННОМУ ПАРЛАМЕНТІ ШКОЛУ ПРЕДСТАВЛЯВ УЧЕНЬ 10 КЛАСУ ДЕНІС КІЛІМЧЕНКО. ТЕМА ЦЬОГОРІЧНОГО БАЛУ "РІК ЯПОНСЬКОЇ ДОСКОНАЛОСТІ". ТАКОЖ НА СВЯТІ ЯСКРАВИЙ НОМЕР ПОКАЗАЛИ БАРАБАНЩИЦІ БУДИНКУ ДИТЯЧОЇ ТВОРЧОСТІ, УЧЕНИЦІ 9 КЛАСУ БЕГЕБА ОЛЕНА, ЄФІМОВА КАТЯ, ЄФІМОВА НАСТЯ, ІЛЬЯШЕНКО ДАРЬЯ. АРІСТОКРАТИЗМ, ВИХОВАННЯ, ВПЕВНЕНА ЖИТТЄВА ПОЗИЦІЯ - МАЙБУТНЯ ЕЛІТА УКРАЇНИ! ГОЛОВА САМАРСЬКОЇ РАЙОННОЇ У МІСТІ ДНІПРІ РАДИ ЮРІЙ МИХАЙЛОВИЧ ФЕДЬКО ПРИВІТАВ ТАЛАНОВИТУ УЧНІВСЬКУ МОЛОДЬ САМАРСЬКОГО РАЙОНУ!