МАЛЕЧА ДО НОВОРІЧНИХ СВЯТ ГОТОВА!!!

21 груд. 2017
ЩОДНЯ В ШКОЛІ ВІДБУВАЮТЬСЯ ЗАХОДИ З НАГОДИ НОВОРІЧНИХ СВЯТ

21 ГРУДНЯ 2017 РОКУ В АКТОВІЙ ЗАЛІ ВІДБУВСЯ ЗАХІД "НОВОРІЧНИЙ КАЛЕЙДОСКОП" ДЛЯ УЧНІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ. ДІТИ ОТРИМАЛИ ГАРНИЙ НАСТРІЙ ТА ПОДАРУНКИ. БАТЬКИ, ВЧИТЕЛІ ТА УЧНІ СТАРШИХ КЛАСІВ ПРОДЕМОНСТРУВАЛИ СВОЇ АКТОРСЬКІ ЗДІБНОСТІ. ВЕСЕЛІ ТАНЦІ, СМІХ, РАДІСТЬ, ОЧІКУВАННЯ ДИВА - ЦЕ ТЕ ЩО РОБИТЬ НОВИЙ РІК НАЙУЛЮБЛЕНІШИМ СВЯТОМ!!!