ХОДИТЬ СВІТОМ МИКОЛАЙ!!!

19 груд. 2017
В ШКОЛІ ВІДБУЛОСЯ СВЯТО "ХОДИТЬ СВІТОМ МИКОЛАЙ"!!!

19 ГРУДНЯ 2017 РОКУ ВІДБУЛОСЯ СВЯТО "ХОДИТЬ СВІТОМ МИКОЛАЙ"!!! ВСІ ДІТИ БРАЛИ УЧАСТЬ. МАМА ДЕНИСА ГОГОЛЯ - СМИРНОВА АНАСТАСІЯ ЮРІЇЇВНА БУЛА ВЕДУЧЕЮ, ПИСАЛА МУЗИКУ ДО СЦЕНАРІЮ. ЗВУКООПЕРАТОРОМ БУВ ДІДУСЬ АНДРЄЄВОЇ ВЕРОНІКИ, ОЛЕКСАНДР ВІКТОРОВИЧ. МАЛЕЧА ОТРИМАЛА ВЕЛИКЕ ЗАДОВОЛЕННЯ ВІД ПЕРЕГЛЯДУ ВИСТАВИ І СОЛОДКИХ ПОДАРУНКІВ!!!