ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА В ШКОЛІ

27 лист. 2017

27 ЛИСТОПАДА 2017 РОКУ В ШКОЛІ ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ З СПЕЦІАЛІСТАМИ ДНІПРОВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ! УЧНІ 9, 10, 11 КЛАСІВ ЗАДАЮТЬ СОБІ ПИТАННЯ - ЯК СЕБЕ ЗНАЙТИ В РІЗНОМАНІТТІ ПРОФЕССІЙ В СУЧАСНОМУ СВІТІ?! НА ЦЕ ПИТАННЯ ДОПОМОЖУТЬ ВІДПОВІСТИ СПЕЦІАЛІСТИ МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ. УЧНІ З ЦІКАВІСТЮ СЛУХАЛИ ІНФОРМАЦІЮ ТА ЗАПИТУВАЛИ АКТАЛЬНІ ПИТАННЯ!