ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

21 лист. 2017

21 ЛИСТОПАДА 2017 РОКУ В ШКОЛІ ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТІ ЗАХОДИ З НАГОДИ ДНЯ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ! УЧНІ ВІДДЯЧИЛИ ВСІМ БОРЦЯМ ЗА СВОБОДУ І НЕЗАЛЕЖНІСТЬ УКРАЇНИ СВОЇМИ ПІСНЯМИ ТА ВІРШАМИ! ПІД ЧАС ЗАХОДУ, ВИСТУПАЮЧІ НАГОЛОСИЛИ, ЩО СВОБОДА Є - І ЗА НЕЇ ВАРТО БОРОТИСЯ! ІСТОРІЯ УКРАЇНИ НАДАЄ ЯСКРАВІ ПРИКЛАДИ БОРОТЬБИ ЗА НАЙЦІНІШЕ - НЕЗАЛЕЖНІСТЬ РІДНОЇ ЗЕМЛІ!