Учні школи відвідали фестиваль "ВСІ ЗІРКИ ГАЛАКТИКИ"!!!

17 лист. 2017
УЧНІ 9 КЛАСУ ВІДВІДАЛИ ФЕСТИВАЛЬ "ВСІ ЗІРКИ ГАЛАКТИКИ" В ХІМІКО - ТЕХНОЛОГІЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ

УЧНІ 9 КЛАСУ ШКОЛИ ВІДВІДАЛИ ФЕСТИВАЛЬ "ВСІ ЗІРКИ ГАЛАКТИКИ", ЯКИЙ ВІДБУВСЯ В ХІМІКО - ТЕХНОЛОГІЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ 17 ЛИСТОПАДА 2017 РОКУ. УЧНІ ПОБАЧИЛИ ЦІКАВІ ХІМІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ, ПОРИНУЛИ В АТМОСФЕРУ СПРАВЖНЬОГО СТУДЕНТСЬКОГО ЖИТТЯ ТА ОТРИМАЛИ ВЕЛИЧЕЗНИЙ ЗАРЯД ОПТИМИЗМУ!!!