КОМАНДА "ФОРТУНА" ВЗЯЛА УЧАСТЬ У ДЕБАТНОМУ ТУРНІРІ

14 лист. 2017
Команда школи "ФОРТУНА" у складі Кілімченка Деніса, Щербань Аліни, Вінокурова Іллі 11 - 12 листопада 2017 року приймала участь у дебатному турнірі.

КОМАНДА ШКОЛИ "ФОРТУНА" У СКЛАДІ КІЛІМЧЕНКО ДЕНІСА, ЩЕРБАНЬ АЛІНИ, ВІНОКУРОВА ІЛЛІ 11 - 12 ЛИСТОПАДА 2017 РОКУ ПРИЙМАЛА УЧАСТЬ У ДЕБАТНОМУ ТУРНІРІ.

ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ТУРНІРУ КОМАНДА ПОТРАПИЛА В 1/4, АЛЕ ПРОГРАЛА. ВСЬОГО У ТУРНІРІ ВЗЯЛО УЧАСТЬ 18 КОМАНД МІСТА ДНІПРА. НА ТУРНІРІ ВИСТУПАВ ОНОВЛЕНИЙ СКЛАД КОМАНДИ. В СЕРЕДУ 01 ЛИСТОПАДА 2017 РОКУ КОМАНДА У СКЛАДІ: КІЛІМЧЕНКО ДЕНІС, ВАКУЛОВА ДАРІЯ, ПЛИСКА КСЕНІЯ ПРИЙМАЛА УЧАСТЬ У ДЕБАТНОМУ БАТЛІ.

ВИСЛОВЛЮЄМО СЛОВА ВДЯЧНОСТІ ОРГАНІЗАТОРАМ ДЕБАТНОГО ТУРНІРУ І СПОДІВАЄМОСЬ І НАДАЛІ ПРИЙМАТИ УЧАСТЬ В ЦІКАВІЙ ТА РОЗВИВАЮЧІЙ ГРІ!!!