ОСІННІЙ ЯРМАРОК 2017

27 жовт. 2017
ТРАДИЦІЙНИЙ ОСІННІЙ ЯРМАРОК В ШКОЛІ 27 ЗАПРОШУЄ ГОСТЕЙ!!! УЧНІ ТА БАТЬКИ ШКОЛИ З ЗАХОПЛЕННЯМ ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ В СВЯТКОВОМУ ЗАХОДІ 27 ЖОВТНЯ 2017 РОКУ

27 ЖОВТНЯ 2017 РОКУ ВІДБУВСЯ ТРАДИЦІЙНИЙ ЗАХІД - ОСІННІЙ ЯРМАРОК 2017!!! УЧНІ ШКОЛИ РАЗОМ З БАТЬКАМИ З ЗАХОПЛЕННЯМ ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ У СВЯТКОВОМУ ЗАХОДІ. ЛУНАЛИ ПІСНІ, ДІТИ ТАНЦЮВАЛИ, А ПОТІМ З РАДІСТЮ НАСОЛОДИЛИСЯ СМАКОЛИКАМИ, ЯКІ ПРИГОТУВАЛИ МАМИ ТА БАБУСІ. ЯРМАРОК ВЕСЕЛИЙ, САМА МАТІНКА ПРИРОДА ПОДАРУВАЛА СОНЯЧНИЙ І ТЕПЛИЙ ОСІННІЙ ДЕНЬ!!! УЧНІ ОТРИМАЛИ БАДЬОРІСТЬ ТА ГАРНИЙ НАСТРІЙ НА ВСІ КАНІКУЛИ!!!